Покровська ТГ гідно представила Донеччину на Всеукраїнській спартакіаді серед міських територіальних громад, яка проходила з 23 по 25 листопада в Києві. Про це повідомили в управлінні сім'ї, молоді та спорту Покровська.

Захід включав змагання у шести дисциплінах: гирьовий спорт, настільний теніс, шахи, шашки, дартс та футзал.

У змаганнях з гирьового спорту Артур Тараненко з Покровської ТГ посів в 5 місце, виконавши ривок 223 рази.

У настільному тенісі Вікторія Кацюба – на п'ятому місці серед жінок, Микола Полісінський виборов срібну медаль серед чоловіків. У загальнокомандному заліку з настільного тенісу Покровська громада посіла перше місце.

Покровські спортсмени також вибороли перемогу в змаганнях з футзалу.

«У змаганнях з футзалу брали участь 10 команд, які були розподілені на три групи. Покровська команда розпочала свої виступи у групі Б матчем з командою Житомирської області. Напряжена гра закінчилась бойовою нічиєю 2:2. Для виходу з групи була необхідна перемога над командою з Чернігівської ТГ. I наші хлопці ïï впевнено здобули з рахунком 3:0», – повідомляють в Покровському управління сім'ї, молоді та спорту.

У півфіналі покровській команді протистояв колектив з Львівської області. Гра закінчилась перемогою покровчан 3:1.

«У фіналі зустрілися представники Тернопільської та Донецької області – впевнена перемога наших хлопців 4:0 та звання переможців», – йдеться у повідомленні.

Наталія Машир у грі в шашки та Валерій Плетень у шахах також зробили свій внесок у загальний рахунок команди, здобувши залікові бали.

«Артем Ковтуненко та Iрина Оберемок чинили гідний опір з дартсу, але до залiковоï зони не потрапили», – повідомляють в управління сім'ї, молоді та спорту.

У загальному заліку команда Покровської громади – на шостому місці.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що мирноградські кікбоксери вдало виступили на Чемпіонаті України