Сьогодні з візитом на Донеччині побували представники парламентської фракції «Батьківщина» на чолі з головою фракції Юлією Тимошенко. Окрім неї, наш регіон відвідали народні депутати Валерій Дубіль, Віталій Данілов та Михайло Волинець.

У рамках візиту парламентарії побували на найпотужнішому вугледобувному підприємстві України – шахтоуправлінні «ПОКРОВСЬКЕ» компанії «МЕТІНВЕСТ ПОКРОВСЬКВУГІЛЛЯ». Юлія Тимошенко зазначила, що в нинішній складний час кожен гірник рятує економіку країни, та подякувала всім, хто продовжує працювати, незважаючи на близькість лінії фронту. 

Поспілкувавшись з колективом флагмана вітчизняної вугільної галузі, гості дійшли висновку – економічний фронт України, який міцно тримає компанія «МЕТІНВЕСТ», надійний і незламний.

Юлія Тимошенко також побувала в Покровській клінічній лікарні інтенсивного лікування. Народна депутатка підкреслила, що мета її візиту гуманітарна, наголосивши, що вони займаються збором інформації про потреби на місцях.

Надовго лікарів від роботи Юлія Тимошенко не відволікала. Вона також поспілкувалася з пораненими працівниками Авдіївського коксохімічного заводу, які проходять лікування в Покровській КЛІЛ.

Після цього разом з іншими депутатами Юлія Тимошенко долучилася до акції «Покровська троянда – троянда миру», висадивши квіти в парку «Ювілейний» Покровська.