У співпраці компанії Метінвест Покровськвугілля та Shakhtar Social Foundation днями Покровську було передано понад 100 тактичних аптечок. Ними будуть забезпечені комунальні підприємства міста.

З 2019 року у містах активів підприємств Донеччини, а саме у Мирнограді та Покровську, компанією Метінвест Покровськвугілля спільно з Shakhtar Social Foundation було реалізовано проєкт Проект «Давай, грай»!

«Давай, грай» - це масовий соціальний проєкт, направлений на розвиток дитячого аматорського футболу в Україні, який підтримується партнерами групи СКМ, іншими українськими та міжнародними організаціями. Його цілі відповідають політиці групи СКМ у галузі сталого розвитку – розвитку місцевих спільнот.

Щорічно у проєкт брали участь понад 200 дітей віком від 7 до 12 років – хлопчики та дівчатка з Покровська та Мирнограду.

Через війну, яку розв`язала росія проти України, наприкінці лютого поточного року проєкт призупинив свою діяльність у нашому місті. Водночас співпраця продовжує розвиватись в іншому напрямку – гуманітарному.

«Дякуємо компанії Метінвест та Shakhtar Social Foundation за дієву підтримку та допомогу. Отримані тактичні аптечки будуть передані місцевим комунальникам, які забезпечують життєдіяльність громади в умовах воєнної небезпеки», - зазначила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрисова.

Джерело Покровська міська рада