Покровська КЛІЛ отримала автомобіль швидкої допомоги від давнього партнера Покровської громади – благодійного фонду «Nova Ukraine». Про це повідомляє Покровська міськрада.

За словами директора лікарні Юрія Бородіна, такий подарунок є дуже своєчасним та необхідним у реаліях воєнного часу.

«Парк карет швидкої допомоги вже давно зношений й потребує оновлення. Раніше, аби перевезти пацієнта, ми викликали санавіацію або просили автівки в міській лікарні, що у селищі динзаводу. Впевнений, що отримана нова автівка значно пришвидшить процес транспортування хворих та стане у пригоді мешканцям усієї громади, які потребують медичних послуг», зауважив Юрій Бородін.

Усього фонд придбав три автівки швидкої допомоги: для мешканців Харківщини, Миколаєва та Покровська. Машини з Європи: нові, сучасні.

«Хочу подякувати нашим партнерам – представникам БФ «Nova Ukraine», які завжди відгукуються на наші запити та допомагають не лише продуктовими наборами (а їх сьогодні вже отримано близько 3 тисяч), медикаментами та перев'язувальним матеріалом, а й такою коштовною покупкою, як машина швидкої допомоги, зазначив покровський міський голова Руслан Требушкін. Сподіваюсь, що й надалі ми співпрацюватимемо на благо мешканців Покровської громади».

Руслан Требушкін також подякував директору КУ «Агентство розвитку громади» Дмитру Єрмоловичу за активність і дієву роботу зі спонсорами та різними благодійними організаціями та фондами. Зокрема з фондом «Nova Ukraine» Дмитро Єрмолович тісно співпрацює впродовж кількох місяців.