Внаслідок російських обстрілів за минулу добу загинуло троє та поранено ще троє мирних осіб на Донеччині. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«Поліція зафіксувала 2 459 ворожих ударів по лінії фронту та житловому сектору. Війська рф вели вогонь по 12 населених пунктах: містах Гірник, Костянтинівка, Курахове, Лиман, Мирноград, Покровськ, Селидове, Торецьк, селищу Райгородок, селах Богоявленка, Ізмайлівка, Рівне», – йдеться в повідомленні.

Пошкоджено 39 цивільних об’єктів – 29 житлових будинків, заклади освіти, критичну інфраструктуру.

У Покровську пошкоджено заклад освіти та об’єкт критичної інфраструктури.

У селі Рівне Мирноградської громади пошкоджено підприємство – повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

У Мирноградській МВА поінформували, що протягом доби Мирноград перебував під постійними артилерійськими і ракетними обстрілами.

За інформацією поліції, Райгородок росіяни обстріляли з РСЗВ «Смерч» – вбили людину, пошкодили 7 приватних будинків.

По Торецьку окупанти вдарили авіабомбою «КАБ 250» з модулем УМПК і артилерією – загинули двоє цивільних осіб, пошкоджено приватну оселю.

З дронів та артилерії ворог бив по Гірнику – поранено мирного мешканця, руйнувань зазнали заклад освіти, багатоквартирний і 8 приватних будинків.

Курахове війська рф накрили з РСЗВ «Ураган» і артилерії – є поранений, пошкоджено багатоквартирний і два приватних будинки.

Внаслідок артобстрілу одна людина зазнала поранень в Ізмайлівці, пошкоджено домівку.

У Костянтинівці постраждали три багатоквартирних будинки та критична інфраструктура.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що окупанти кілька разів за добу обстріляли Покровськ, під ударом опинилася соціальна та дорожня інфраструктура.