У Покровську відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення святкових заходів до Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва, повідомляє пресслужба міської ради.

У нараді взяли участь секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо та заступники міського голови Маргарита Ідрісова та Анатолій Зінченко.

Члени організаційного комітету і Громадської Ради обговорили підготовку до свята, що відбудеться 14 жовтня, та внесли свої пропозиції до плану заходів. З початку заслухали представників громадських організацій, які поділились своїм баченням святкування Дня захисників та захисниць України. У свою чергу, Маргарита Ідрісова розповіла про заходи, які готуватиме місто.

Після обговорень вирішили, що зранку в усіх храмах Покровська відбудеться молебень, після якого пройде мітинг з покладанням квітів на Алеї Героїв. У місті в цей день запланована хода за участю військовослужбовців з виступом духового оркестру. Також буде розгорнута польова кухня та організована виставка військової техніки. Ввечері для мешканців та гостей Покровська відбудеться святковий концерт.