У Покровській громаді триває підготовка теплового господарства до нового опалювального сезону. Роботи вже виконані на 75%Про це повідомив директор КП «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко.

На сьогодні здано в експлуатацію 15 котелень громади із 21.

«75% це загальна готовність, пояснив Дмитро Гордієнко. З цих позицій вже 100-відсотково виконані ремонти насосів, заміна обладнання, засувок. Зараз активізувалися роботи на останніх шести котельнях із заміни теплових мереж».

Як зазначив заступник начальника Покровської міської військової адміністрації Олексій Стебель, в рамках підготовки до опалювального сезону Покровська громада знаходиться в першій трійці лідерів за кількістю виконаних робіт. 

«Звичайно, велику роль відіграють можливі блекаути, але ми на це вплинути не можемо. Ми готуємося до цього, розподіляємо генератори, проводимо закупівлю насосів та готуємо обладнання. Ми впевнені, що зробимо все, аби в цьому році опалювальний сезон пройшов з мінімальними проблемами або взагалі без них», зазначив Олексій Стебель.

Особлива увага приділяється котельні №14, яка опалює селище динасового заводу. Саме там минулої зими були суттєві перебої з теплопостачанням.

«Зараз ми отримаємо необхідну кількість труб для ремонту котельні №14 і плануємо замінити 2 км трубопроводів. Також виконуються роботи з ремонту котлів: основного і резервного. Впевнений, що до початку опалювального сезону всі роботи будуть виконані», повідомив Олексій Стебель.

Подробиці – в сюжеті ТК «Орбіта».