Поліцейські встановлюють особи аферистів, які обманом заволоділи грошима жителя Покровська. Про це повідомляє Покровське районне управління поліції.

44-річний чоловік зателефонував за інтернет-оголошенням щодо послуг з купівлі, розмитнення та перегону автомобілів з Європи. «Продавець» попередив, що для цього треба оплатити певні послуги. Потерпілий погодився і перерахував незнайомцям понад 25 тисяч гривень.

Невдовзі абонент-аферист перестав виходити на зв'язок. Зрозумівши, що його обдурили, чоловік звернувся по допомогу в поліцію. Відкрито кримінальне провадження за ст. 190 КК України (шахрайство).

Правоохоронці вкотре закликають бути максимально обережними при купівлі-продажу через Інтернет. Не надсилайте передоплату, а розраховуйтесь за товар під час отримання та оформлення належних документів.

Якщо ви намагаєтесь купити автівку із-за кордону, найнебезпечніший спосіб – це легальне ввезення її власноруч із розмитненням за усіма правилами. Якщо ж ви не маєте такої можливості, обов’язково консультуйтеся з юристами при виборі фірми-перевізника.