Красноармійське управління по газопостачанню та газифікації проводить підготовку до майбутнього осінньо-зимового періоду. Є плани щодо поточних та капітальних ремонтів, діє інвестиційна програма. Детальніше про сезонні роботи розповів начальник Красноармійського УГГ АТ «Донецькоблгаз» Володимир Шаповал.

«Головна задача нашого підприємства – це збереження державного майна і підготовка до розподілу природного газу всім споживачам. На даний момент завдяки голові правління у нас значно покращилась матеріально-технічна база, що дає нам змогу якісно виконувати заплановані роботи», – розповів Володимир Шаповал.

Влітку в управлінні намагаються реалізувати цілий комплекс робіт на газових мережах. Розпочали з фарбування газопроводів, адже тривалий час ці роботи не проводились.

Також триває заміна вимикаючих пристроїв, ремонт газорозподільних пунктів. А днями газовики проводили обрізку дерев та чагарників вздовж газопроводу, який проходить парком.

Планові ремонтні роботи намагаються організовувати таким чином, аби споживачі мінімально відчували незручності. Про відключення їх сповіщають завчасно через оголошення на під’їздах.

«Ми співпрацюємо з військовою адміністрацією – надаємо інформацію, що плануємо проводити роботи, працюємо із старшими будинків і розклеюємо оголошення на під'їздах. Але там, де ми можемо провести роботи без відключення, ми намагаємося це робити, щоб не було незручностей для наших споживачів», – розповів Володимир Шаповал.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що «Донецькоблгаз» запустив контакт-центр для абонентів.