У рамках підготовки до Покровського напівмарафону 2020, що відбудеться 3 травня 2020 року, у парку «Ювілейний» відбудеться популяризаційний забіг. Про це повідомили в Управлінні сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради.

«З метою пропаганди здорового способу життя та залучення населення до регулярних занять фізичною культурою і спортом у м.Покровську, популяризації легкої атлетики, за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації, відділення Національного Олімпійського комітету України в Донецькій області, народного депутата України Руслана Требушкіна, Управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради Донецької області організовує популяризаційний забіг 23.02.2020 року об 11:00 за адресою: м. Покровськ, м-н «Южний», парк «Ювілейний», пам’ятник Леонтовичу», - йдеться у повідомленні.

Перед забігом з усіма присутніми проведе спеціалізовану розминку та показову пробіжку почесний гість Світлана Шмідт - майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, рекордсменка України з бігу на 3000 м (8.41.01 с), учасниця Олімпійських ігор в Лондоні в 2012 році, неодноразова чемпіонка України, срібна призерка Європи з бігу з перешкодами на 300 м, володарка ордена Княгині Ольги III ступеня. На даний момент Світлана є тренером бігових клубів і спільнот Nike+ Kyiv та Live.Love.

Кожен з присутніх зможете поставити будь-яке питання, що стосується тренувального процесу або відновлення, а також отримати корисні поради щодо бігу.

«Також, 19-22.02 у м.Суми проходитиме Чемпіонат України з легкої атлетики, переможець якого долучиться до нашого популяризаційного забігу», - повідомили в Управлінні.

Тож долучитися до забігу можна 23 лютого об 11 годині в парку «Ювілейний».