Протягом тижня з 11 по 17 грудня Покровську прогнозують переважно хмарну погоду з опадами у вигляді дощу та мокрого снігу. Докладніший прогноз ми підготували на основі даних синоптиків сайту METEOPROG.com.

У понеділок, 11 грудня, стовпчик термометра весь день триматиметься на відмітках -1…+1°С. Хмарно, вдень та ввечері йтиме дощ зі снігом. Вітер змінних напрямків, 6 м/с.

У вівторок, 12 грудня, небо над Покровськом буде вкрите хмарами. Дощ зі снігом припиниться ближче до вечора. Температура повітря +1…+3°С, вітер південно-східний, 7-5 м/с.

У середу, 13 грудня, за температури +1°С весь день ітиме дощ зі снігом. Вітер південно-східний, 6-4 м/с.

Четвер, 14 грудня, буде похмурим, удень та ввечері - дощ. Температура коливатиметься від 0°С до +3°С. Вітер південно-східний, 4-7 м/с.

У п’ятницю, 15 грудня, вночі та вранці ще буде дощова погода, але вже вдень опади припиняться. Температура повітря триматиметься в діапазоні +3…+8°С. Вітер змінних напрямків, посилиться до 10 м/с.

Вихідними опадів не очікується.

У суботу, 16 грудня, стовпчики термометрів триматимуться на позначках -2…0°С, які при доволі сильному північно-західному вітрові – до 9 м/с – відчуватимуться як -6°С. Протягом дня хмарно.

Неділя, 17 грудня, за прогнозами синоптиків, буде найхолоднішим днем тижня – вночі очікуються -4°С, які відчуватимуться як -8°С. Удень крізь хмари нарешті визирне сонце, але стовпчик термометра триматиметься в діапазоні -2…-3°С. Північно-західний вітер матиме швидкість 6-5 м/с.

Якою протягом тижня 11-17 грудня буде погода в регіонах України, дізнаєтесь тут.