На тижні з 31 липня по 6 серпня мешканцям Покровська та району синоптики meteoprog прогнозують спекотну погоду – від мінімальних +18 вночі до максимальних +38 вдень. Дощ можливий тільки в середу.

У понеділок, 31 липня, погода очікується переважно малохмарна та без опадів. Вітер змінних напрямків, 2 м/с. Температура повітря вночі становитиме +18°С, вдень +29°С.

У вівторок, 1 серпня, також без опадів. Вітер південно-східний, 2-3 м/с. Температура повітря вночі становитиме +21°С, удень +31°С.

У середу, 2 серпня, опади з імовірністю 30% можливі вночі та вранці. Хмаринки подекуди перекриватимуть сонце. Вітер змінних напрямків, 2-3 м/с. Уночі стовпчик термометра не підніметься вище +20°С, удень максимально очікується +31°С.

Четвер, 3 серпня. Спека не спадатиме. Очікується хмарна з проясненнями погода, без опадів. Вітер змінних напрямків, матиме швидкість 3-4 м/с. Температура вночі +24°С, вдень максимальні +32°С відчуватимуться як +35°С.

Починаючи з п'ятниці, 4 серпня, в східних областях установиться ясна погода до кінця тижня. Вітер цього дня буде змінних напрямків, його 1-2 м/с ледь відчуватимуться. Температура вночі становитиме +23°С, вдень стовпчик термометра підніметься до +35°С, які відчуватимуться як +37.

У суботу, 5 серпня, в Покровську буде ясно. Вітер східний, його швидкість складатиме 3-5 м/с. Стовпчик термометра від +25°С вночі підніметься до +36°С удень, які відчуватимуться як +40.

У неділю, 6 серпня, синоптики прогнозують найспекотніший день тижня. Східний вітер матиме швидкість 5-8 м/с. Температура повітря вночі становитиме +26°С, вдень +38°С відчуватимуться як +43°С.

Ось таку погоду прогнозують синоптики. Коли виходитимете на вулицю, використовуйте звичайну парасольку аби сховатись від пекучих сонячних променів та обов’язково беріть із собою воду.

Усім гарного тижня і тільки приємних новин.