Громадська організація «Гідність Донбасу» проводить благодійну акцію для підтримки дітей Покровської громади та українських військовослужбовців. У межах заходу діти отримають подарунки від Таємного Санти. Про це повідомила голова правління ГО «Гідність Донбасу» Ганна Шаповал.

«В цій акції беруть участь діти віком від 3 до 14 років таких категорій: діти ВПО, діти військовослужбовців, діти-сироти, діти з багатодітних сімей та з особливими потребами», – зазначає волонтерка. 

60 дітей із цих категорій гарантовано отримають подарунки, які Таємний Санта привіз до Покровська заздалегідь. Солодощі, канцелярію, іграшки вдалося зібрати швидко – каже Ганна Шаповал.

«Завдяки мешканцям Покровської громади, які збирали на подарунки дітям, завдяки нашим міжнародним друзям, також завдяки Авдіївській військовій адміністрації діти отримають ще й іграшки. Завдяки волонтерам зі всієї України ми назбирали такі чудові новорічні подарунки», – пояснила Ганна Шаповал.

Таку акцію волонтерка проводить не вперше, однак цього року її межі розширено. Діти не тільки самі отримають подарунки, а й можуть стати Таємними Сантами для військовослужбовців, які боронять Авдіївку.

«Ми плануємо обмінятися подарунками. Діти приносять свої подарунки для Збройних сил України, а громадська організація вручає новорічні подарунки для цих дітей», – додала пані Ганна. 

Для бійців Збройних сил України вже зібрали подарунки від 30 дітей.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта». 

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що покровські дошкільнята отримали подарунки до зимових свят