Сьогодні свій 70-й День народження святкує завідувач хірургічного відділення Покровської міської лікарні, Почесний громадянин Покровська Олександр Сергійович Кандибко, повідомляє Покровська МВА.

Вітання від начальника Покровської МВА Сергія Добряка та усієї громади ювіляру передала начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх.

«Пишаємось, що у нашому місті мешкає та трудиться цей професійний лікар, ім'я якого пов'язано зі порятунком життів мешканців не лише Покровської громади, - звернулась до ювіляра Ірина Бонзюх. - Ви – взірець для молодого покоління лікарів, які лише починають свій шлях в медицині. Дякуємо за Ваш професіоналізм, самовіддачу та золоті руки».

У Покровській міській лікарні Олександр Кандибко працює вже 42 роки, 25 з яких очолює хірургічне відділення.

За свій досвід та заслуги талановитий, професійний і чуйний лікар, який завжди дбає про здоров’я пацієнтів, у 2020 році отримав звання Почесного громадянина Покровська.

Нагадаємо, незважаючи на військові дії, які ведуться неподалік Покровська, медичні заклади міста продовжують надавати свої послуги тим, хто їх потребує.

Олександр Кандибко веде прийом з 08:00 до 14:00 у хірургічному відділенні КНП «Покровська міська лікарня» Покровської міської ради Донецької області: вул. Степана Бовкуна, 20.

Як працюють інші медичні заклади міста та району – знайдете за посиланням.