В Українську чоловік до смерті забив знайомого, після чого виніс тіло на вулицю та залишив біля під’їзду. Подробиці повідомляє сайт поліції Донеччини.

Уранці 12 січня до чергової частини Селидівського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки м. Українськ про те, що на вулиці біля під’їзду багатоповерхівки лежить невідомий чоловік без ознак життя.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Поліцейські встановили, що померлим є 40-річний місцевий житель.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів з’ясувалося, що вночі чоловік знаходився в гостях у своїх товаришів. Друзі розпивали спиртні напої, через деякий час між загиблим та його 35-річним знайомим спалахнув конфлікт, який швидко переріс у бійку.

В ході з’ясування стосунків зловмисник завдав потерпілому низку ударів, які призвели до смерті. Після цього чоловік витяг тіло вбитого на вулицю та залишив біля під’їзду.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.