Одна людина загинула, двоє зазнали поранень через російські обстріли Донеччини за минулу добу. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«Протягом доби росія завдала 2638 ударів по лінії фронту та житловому сектору. Ворог атакував 7 населених пунктів: міста Курахове, Лиман, Сіверськ, Торецьк, Часів Яр, селище Курахівка, село Звірове. Пошкоджено 10 цивільних об’єктів, з них 8 житлових будинків», – йдеться в повідомленні.

Курахівку росіяни накрили з артилерії – вбили цивільну особу.

По Кураховому ворог вдарив керованою авіабомбою «ФАБ» і артилерією - є поранений, пошкоджено щонайменше один приватний будинок.

У Часовому Яру ворожий дрон травмував мирного жителя.

На Лиман окупанти скинули дві бомби «ФАБ-250» з модулем УМПК – руйнувань зазнали багатоквартирний і приватний будинки, гараж.

По Сіверську війська рф поцілили авіабомбою «ФАБ-250» з модулем УМПК та артилерією – пошкодили два приватних будинки та заклад освіти.

У Звіровому внаслідок влучання двох «ФАБ-250» пошкоджено три приватних оселі.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вчора окупанти обстріляли село Звірове Покровської громади, пошкодили 3 приватних будинки.