Жовтень. Зазвичай цей календарний місяць асоціюється з вітром, дощем та мокрим листям під ногами. Цього тижня жителям Покровська синоптики дощів майже не прогнозують. А ось температура повітря у неділю має бути незвичайних як на середину жовтня +20°С. Чого ще чекати від погоди - дізнаєтесь із прогнозу, який ми підготували на основі даних сайту METEOPROG.COM.

У понеділок, 9 жовтня, максимальна температура в Покровську вдень становитиме +8°С, вночі стовпчик термометра показував до +5°С. Весь день буде спостерігатись мінлива хмарність, але без опадів. Вітер західний, його швидкість складатиме 5-9 м/с.

Вівторок, 10 жовтня, вночі приморозить чотирма градусами тепла, удень +11°С. Протягом дня сонце буде надсилати теплі промінчики крізь хмари. Все той же західний вітер матиме швидкість 4-5 м/с.

У середу, 11 жовтня, стовпчик термометра не підніметься вище +4°С вночі та +9°С вдень. Протягом дня буде ясно, без опадів. Вітер переважно північно-західний, 3-4 м/с.

У четвер, 12 жовтня, вночі на нас чекають все ті ж +4°С, вдень повітря прогріється до +15°С. Протягом дня очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер переважно південно-західний, 3-8 м/с.

П’ятниця, 13 жовтня, буде хмарною з проясненнями. Прогнозується невеликий дощ протягом дня. Повітря прогріється до +16°С в денні часи, вночі термометри покажуть +9°С. Вітер змінних напрямків, 5-7 м/с.

У суботу, 14 жовтня, стовпчик термометра з +8°С вночі підніметься до +17°С удень. Доба буде ясною, без опадів. Проте їх ймовірність у 20% все ж існує. Вітер південний, 1-4 м/с.

Неділя, 15 жовтня, за прогнозами синоптиків, має бути найтеплішим днем тижня. Очікуються +8°С вночі та +20°С вдень. Ймовірність опадів 20%. Вітер південний, 7-8 м/с.

Отже, на нас чекає тиждень з найрізноманітнішою погодою. Вдягаймося тепліше, маємо із собою парасольку – про всяк випадок. І гарний настрій – завжди.