Після понад 10 годин безперервного пошуку 10-річну дитину помітили на одній з вулиць м. Родинське співробітники ювенальної превенції та кримінальної поліції Покровського відділу поліції і повернули додому. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.


Вчора ввечері до Покровського відділу поліції звернулась 35-річна жителька м.Родинське і попросила допомогти їй розшукати сина, який пішов до школи та досі не повернувся додому. Також мати додала, що хлопчик вже неодноразово вчиняв подібні «зникнення».

Отримавши орієнтування, правоохоронці негайно вирушили на пошуки неповнолітньої дитини. Поспілкувавшись зі знайомими та однокласниками хлопця, поліцейські з’ясували, що після уроків він вирушив гуляти містом. Так, співробітники поліції перевіряли всі торгові й розважальні заклади, автовокзали, прочісували лісосмуги та вулиці населеного пункту. І лише під ранок правоохоронці помітили на вулиці юного «мандрівника», який так і не планував повертатись додому. Хлопець розповів, що гуляв містом, а ночував проста неба. А ось про те, що така «прогулянка» підняла на ноги всю поліцію та була дуже небезпечною, він навіть не замислювався.

Із хлопцем та його матір’ю правоохоронці провели профілактичну бесіду. Також відносно жінки був складений адміністративний протокол ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.