У Мирнограді пішов з життя почесний мешканець міста Григорій Григорович Никитенко. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє Виконавчий комітет Мирноградської міської ради.

«Мирноградська міська рада, виконавчий комітет висловлюють найщиріші слова співчуття з приводу смерті Григорія Григоровича Никитенка – почесного мешканця міста Мирноград, ветерана Другої Світової війни.

Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток міста важко переоцінити. Свідченням цього є його багаторічна гідна та високопрофесійна робота у вугільній промисловості.

Нехай добрий, світлий спомин про Григорія Григоровича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, мешканців міста, усіх, хто його знав, любив та шанував.

Поділяємо біль та горе рідних. Вічна та світла пам’ять!», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється на сайті Мирноградської міськради, Григорій Никитенко вніс вагомий особистий трудовий внесок в розвиток Димитрова під час перебування на керівних постах вугільних підприємств, ДП «Красноармійськвугілля» та органів місцевого самоврядування. Нагороджений орденами «Жовтневої революції», «Трудового Червоного прапора», медаллю «За трудовую доблесть», «За перемогу над Німеччиною» та іншими медалями. Повний кавалер знака «Шахтарська слава».