Для безпеки і комфорту пішоходів комунальники постійно відпрацьовують звернення громадян, які надходять до контактного центру Покровської МВА.

У рамках робіт із благоустрою громади фахівцями транспортного відділу продовжуються роботи з установлення обмежувальних стовпчиків на входах у пішохідні зони та на тротуарах. Про це повідомляє Покровська МВА.

За словами в.о. начальника відділу Артема Колосова, загороджувальними засобами облаштовують центральну частину міста в тих місцях, аби припинити масове паркування автомобілів та проїзд тротуарами.

Тож віднедавна стовпчиками обмежено проїзд в районі проспекту Миру (між буд. 147 на вулиці Центральна та буд. 16 на проспекті Миру), а також між навчальними закладами на вул.Маршала Москаленко.

Всього було встановлено 10 антипаркувальних елементів.

«Просимо водіїв дотримуватись правил дорожнього руху і з повагою ставитися до пішоходів і об'єктів благоустрою», - наголосив Артем Колосов.

Нагадаємо, встановлювати подібні перешкоди для водіїв почали влітку минулого року. Першими перегородили бульвар Андрющенка та проспект Миру.

Також у Покровську встановлюють перешкоди для проїзду у вигляді напівсфер.