Вночі 23 лютого, приблизно о 00:40, росіяни здійснили черговий обстріл Мирнограда. На місці прильоту працює спеціальна комісія, правоохоронці та комунальники – повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Одна з трьох ракет, випущених росіянами по Мирнограду, прилетіла на подвір’я Валентини Василівни, повністю зруйнувавши будинок. Жінку та її чоловіка врятувало те, що вчора ввечері вони пішли ночувати у підвал свого гаража. Так подружжя робило не раз, і після перерви саме напередодні ввечері вирішило провести ніч у підвалі.

«Три дні ми не ходили, а потім я прочитала в Інтернеті, що 23-24 будуть обстрілювати. І ми о 10 годині вечора пішли у підвал», – розповіла Валентина Василівна.

Значно постраждало і подвір’я поруч. Напередодні його власниця виїхала до онуки, але в будинку був чоловік, який допомагав поратись по господарству. Чоловіка з-під завалів дістали ще живим, але він помер у лікарні.

«З-під завалів зруйнованого будинку вночі дістали одну людину – це чоловік 1956 року народження. Він був доставлений до міської лікарні, але реанімаційні дії результату не дали – людина померла», – повідомив в.о. начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Мирнограді внаслідок нічного обстрілу пошкоджено багатоквартирний та кілька десятків приватних будинків.