Чоловіка, що підозрюється у скоєнні вбивства 26-річного хлопця в центрі Покровська, взято під варту. Таке рішення було прийнято Красноармійським міськрайонним судом 30 травня, йдеться на сайті суду.

Нагадаємо, вночі з 28 на 29 травня в центрі Покровська між двома чоловіками виникла сварка, в результаті якої один з них дістав ніж та декілька разів вдарив ним опонента. Потерпілий був доставлений в одну з покровських лікарень, а згодом помер.

Клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно 35-річного чоловіка, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 КК України, висунув начальник відділення слідчого СВ Покровського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області, воно погоджене з заступником керівника Красноармійської місцевої прокуратури.

Слідчим суддею Красноармійського міськрайонного суду Донецької області клопотання задоволено та обрано відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів.