Начальник Покровської МВА Сергій Добряк 18 серпня провів особистий прийом громадян. Про це повідомляють у міській військовій адміністрації.

Загалом було розглянуто 17 звернень жителів громади, зокрема кілька колективних. Питання стосувалися субсидій, ремонту доріг та будинків, підготовки до опалювального сезону, безхатніх тварин.

Найчастіше зверталися мешканці селища динасового заводу, які переймаються роботою котельні №14 взимку, переходом на автономне опалення та можливістю надання допомоги у вигляді твердого палива.

«Враховуючи досвід минулорічної зими, ми готуємось до опалювального сезону за декількома напрямками: це і ремонт котелень, і оснащення їх генераторами, і заготівля деревини для вразливих категорій населення. З 1 вересня запрацює міська програма, за якою мешканці матимуть змогу отримати дрова. Будемо надавати по два куби на домоволодіння», – зазначив Сергій Добряк. 

Також до очільника військової адміністрації звернулися представники двох ОСББ. Так, на вулиці Краснолиманській у Родинському через опади та незадовільний стан вимощення біля будинку до укриття потрапляє вода. А в будинку в мікрорайоні «Лазурний» протікає покрівля, внаслідок чого страждають квартири.

«Мешканцям будинку ОСББ з міста Родинське ми допоможемо. Жителям мікрорайону «Лазурний» надамо будівельні матеріали, щоб вони самотужки могли провести ремонтні роботи», – повідомив Сергій Добряк.

Усі порушені під час прийому питання він взяв на особистий контроль та пообіцяв посприяти їх вирішенню.