На автодорозі Лиман – Добропілля поблизу селища Щурове автомобіль Volkswagen з’їхав з дороги та перекинувся. Тілесні ушкодження отримали четверо пасажирів.

Аварія трапилася сьогодні, 17 жовтня, близько 00.30. Водій авто не впорався з керуванням і з’їхав з дороги. В дорожньо-транспортній пригоді постраждали жінки 20, 22 та 41 років і 56 – річний чоловік.

Відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Правоохоронці звертають увагу водіїв, що найбільш аварійно небезпечними ділянками дороги на півночі Донеччини є наступні: з’їзд на село Щурове на автошляху «Добропілля – Лиман», в смт Райгородок - перехрестя вулиці Куйбишева та автошляху «Добропілля – Лиман», в м. Святогірську - перехрестя вулиць Івана Мазепи і Курортна.

Також правоохоронці закликають учасників дорожнього руху дотримуватись Правил, бути уважними та берегти своє здоров’я та життя.