На трасі «Балаган» у Мирнограді мотогонщики продовжують відточувати свої навички під керівництвом тренера Покровського управління сім'ї, молоді та спорту Валерія Доценка. Про деталі тренувань розповіли самі спортсмени.

Одому з учнів Покровської мотошколи Єгору Кривоносу в цьому сезоні довелося долати чимало перешкод: несправність мотоцикла та травму. Проте він задоволений досягнутими результатами.

«Я досяг тієї мети, яку собі поставив – потрапити в десятку. І я потрапив. Звісно, дев'ятим, але треба над цим працювати», – каже Єгор. 

Тимофій Мовчан повернувся до мотоспорту після тимчасової перерви. Каже, відчуття настільки ж яскраві, як і першого разу.

«Мене батько відвіз, і я знову закохався в мотоспорт», – зізнається Тимофій. 

Юна мотогонщиця з Мирнограда Софія Гініатулліна майже завжди змагається з хлопцями, а нещодавно на Кубку України виборола «золото» серед жінок. За свої спортивні успіхи дівчина отримує стипендію в Покровську. 

«Було важко з деякими суперницями, але з хлопцями набагато важче. У них, напевно, більше сили, вони газують, їм, мабуть, не страшно. А мені буває іноді страшно. Буду намагатися їздити швидше, щоб обганяти хлопців», – розповідає Софія. 

Дівчина вже чотири роки тренується під керівництвом тренера світового рівня Валерія Доценка. Спортсмени кажуть, що саме завдяки його зусиллям тримається мотоспорт в нашому регіоні. Під час тренувань, які він проводить, траса «Балаган» стає місцем зустрічі мотоспортсменів з Донеччини та інших областей України, які приїздять сюди, щоб покращити вміння.

Детальніше про тренування мотоспортсменів – в сюжеті ТК «Орбіта». 

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що Валерій Доценко виборов «золото» на Кубку України з мотокросу