10 жовтня о 09:10 до Служби порятунку "101" надійшла інформація про пожежу, що сталася на вул. Першотравнева у м. Добропілля. На місце пожежі негайно виїхали рятувальники 19 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Прибувши до місця виклику рятувальники встановили, що відбувається пожежа в квартирі на другому поверсі 5-поверхового житлового будинку. Також щільне задимлення розповсюдилось на квартиру поверхом вище, де знаходилась жінка з трьома дітьми, які не могли самостійно покинути приміщення. Під час проведення розвідки пожежі рятувальники в складі ланки ГДЗС вивели на свіже повітря жінку і 3 дітей (2 роки, 4 роки та 11 років) та передали їх працівникам швидкої медичної допомоги. Врятовані госпіталізації не потребували.

Пожежу локалізовано о 09:30 та ліквідовано о 09:50.

Причина пожежі встановлюється відповідними фахівцями.

Від Головного управління залучалось 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Разом з цим, о 10:20 10 жовтня, через погіршення самопочуття до лікарні звернулась власниця квартири, в якій виникла пожежа. Вона самостійно вийшла з приміщення до прибуття підрозділів Головного управління та одразу відмовилась від медичної допомоги. Після обстеження лікарями жінку було госпіталізовано до Добропільської лікарні інтенсивного лікування, з попереднім діагнозом "отруєння продуктами горіння (стан середньої важкості)".