Літо вже пройшло свій екватор. І в Покровську кажуть про те, що заплановані ремонти багатостраждальних доріг міста йдуть за планом. Там, де вже відбулись торги через систему ПРОЗОРРО, роботи виконані, виконуються, або будуть виконані у першій декаді серпня. І при доволі низькій ціні в Покровську існує два джерела контролю якості виконання робіт.

«Частина робіт вже виконана. Ремонт робиться картами, бо так асфальт триматиметься довше. Гарантія на виконані роботи складає три роки», - розповів начальник житлово-комунального відділу Покровської МВА Дмитро Візенков.

Перший етап ремонту доріг виконано. І зараз в Покровську йде підготовка до другого.

«Громада майже нічого не витрачає на ремонти, бо це інвестиції. Ми платимо по акту виконаних робіт, який в меншу сторону відрізняється від того, що було заплановано витратити на ці роботи. Після їх закінчення ми зможемо надати звіт про витрачені кошти по кожній вулиці», - обіцяє заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Підготовчий етап у Покровську присвячений ремонту зливової каналізації. Цими роботами займаються з минулих вихідних. А розпочали їх тільки після демонтажу старого асфальтного покриття. Планується, що другий етап проведення всіх робіт на покровських дорогах розпочнеться через тиждень.

Докладніше – в сюжеті телекомпанії «Орбіта».