«Забезпечення водою Покровського району, де зараз проживає близько 350 тисяч населення – на сьогодні одна з найгостріших побутових проблем Донеччини», - наголошує начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Зараз на Покровськ та Мирноград води подається вдвічі менше, ніж потрібно. У ДонОВА постійно працюють над пошуком можливості вирішення цієї проблеми.

Зі зрозумілих причин не можу розкривати деталей цієї роботи, але зазначу: йдеться і про відновлення існуючих потужностей, і про альтернативні варіанти.

Я не прихильник роздавати порожні обіцянки і продукувати новини в майбутньому часі. Завершимо справу – результат усе скаже сам за себе.

А поки що - звертаюся до кожного жителя Покровського району: поставтеся до ситуації з розумінням і відповідальністю.

Без перебільшення: фахівці обласної військової адміністрації та компанії «Вода Донбасу» зробили більше ніж можливо за даних умов. Тепер час відповідальних дій громадян: воду необхідно використовувати економно, не поливати нею городи.

Час для городництва й комфортного життя настане після нашої перемоги. Поки ж - працюємо на те, щоб здобути її максимально швидко. На усіх фронтах.