У Мирнограді закінчують облаштування Алеї Героїв на кладовищі «Озерки» – днями тут встановили пам’ятник полеглим Захисникам. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Певних домовленостей про вигляд цієї алеї та встановлення пам’ятника було досягнуто рік тому під час зустрічі Юрія Ключки, який на той час очолював Мирноградську громаду, з рідними загиблих військових.

Цього тижня роботи з облаштування меморіальної споруди завершені. Виготовили її в Мирнограді, пам’ятник встановлений так, що його видно з дороги. Поруч розміщені плити з прізвищами полеглих Героїв. Зараз триває облаштування території довкола пам’ятника. Також розглядається питання встановлення відеонагляду.

«Ми вивчаємо можливість встановлення камер відеоспостереження і освітлення кладовища. Електрики там немає, але ми зараз це питання вивчаємо – що можна зробити, щоб було і освітлення, і це не демаскувало територію Мирнограда», – розповів в.о. начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк.

На сьогодні на кладовищах Мирнограда спочиває 61 загиблий Захисник України, 49 з них – на Алеї Героїв кладовища «Озерки».

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».