Учора, 4 лютого особовому складу Донецького ОВК представили нового військового комісара. Про це повідомляє прес-служба Донецького ОВК.

«4 лютого 2020 року командувач військ оперативного командування «Схід» генерал-майор Олександр Нестеренко в ДК «Молодіжний» провів нараду з особовим складом Донецького ОВК та відрекомендував військового комісара Донецького обласного військового комісаріату полковника Віктора Павлюка, призначеного на цю посаду згідно з наказом Начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України від 8 січня 2020 року», - йдеться в повідомленні.

Під час наради командувач військ оперативного командування «Схід» генерал-майор Олександр Нестеренко визначив завдання заступникам військового комісара, начальникам відділів і відділень та наголосив на суворому дотриманні всіх необхідних заходів.

У своєму виступі військовий комісар Донецького обласного військового комісаріату – начальник Донецького гарнізону полковник Віктор Павлюк звернув увагу, що пріоритетом його діяльності на посаді є плідна співпраця всього колективу військових комісаріатів Донецької області задля зразкового виконання завдань за призначенням.