Осінь у нас тільки на календарі. Судячи з прогнозу синоптиків сайту METEOPROG.COM, прийдешній тиждень для мешканців Покровської громади буде теплим та сухим.

У понеділок, 18 вересня, максимальна температура в Покровську вдень становитиме +24°С, вночі стовпчик термометра показував до +16°С. Весь день буде ясним, без опадів. Вітер північно-східний, 2-3 м/с.

У вівторок, 19 вересня, погода не відрізнятиметься від понеділка: температура повітря коливатиметься від +25°С вдень до +16°С вночі. Протягом дня хмар на небі не буде, відповідно, і опадів теж. Південно-східний вітер, 1-3 м/с.

У середу, 20 вересня, стовпчик термометра не підніметься вище +26°С вдень та +17°С вночі. Хмарність прогнозується вдень. Вітер південно-східний, 2-4 м/с.

У четвер, 21 вересня, повітря вдень прогріється до +26°С, вночі на нас чекають +17°С. Уранці та вдень невелика хмарність, без опадів. Вітер східний, 4-5 м/с.

Ніч п’ятниці, 22 вересня, буде хмарною. Хмари на небі спостерігатимуться протягом усього дня. Опадів не прогнозується. Повітря прогріється до +26°С в денні часи, вночі термометри покажуть +17°С. Вітер східний, його швидкість складе 4-7 м/с.

Субота, 23 вересня, за синоптичною ситуацією не відрізнятиметься від більшості днів тижня: вдень стовпчик термометра підніметься до +27°С, уночі та вранці він показуватиме +18°С. Доба буде ясною, хмари на небі з’являться ближче до вечора. Вітер східний зміниться південно-східним, 5-7 м/с.

Неділя, 24 вересня, прогнозується найтеплішим днем тижня: очікуються +28°С вдень та +18°С вночі. День буде сонячним. Східний вітер зміниться південно-східним, 4-6 м/с.

Отже, не ховаймо літні речі далеко. Насолоджуймось теплими днями та даруймо приємні емоції оточуючим!..