Вчора, 8 жовтня, під час патрулювання співробітники сектору кримінальної поліції Мирноградського відділення поліції звернули увагу на підозрілого чоловіка й зупинили його. Про це повідомляє Покровський відділ поліції.

Так, під час спілкування із поліцейськими молодик зізнався, що має при собі наркотичну речовину, а саме амфетамін. 

Оперативники встановили, що 22-річний порушник робив закладки наркотиків на території населених пунктів. Так, з його слів,влітку цього року він знайшов в інтернеті сайт, на якому пропонували непоганий заробіток за певну «послугу»: отримувати посилки із розфасованим наркотиком та розповсюджувати його по вказаним місцям. Гроші за це йому перераховували незнайомці на банківську картку.

Загалом у зловмисника поліцейські вилучили більше 200 грамів наркотичної речовини.

За даним фактом слідчими поліції відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Таким чином, чоловік, якого раніше вже було засуджено за майнові злочини, може знов опинитись за ґратами.