У Покровську продовжують усувати наслідки трьох обстрілів, що сталися в місті протягом останнього тижня. Про відновлювальні роботи розповів заступник начальника Покровської міської військової адміністрації Олексій Стебель.

Він зазначив, що в багатоповерхівках Покровська, пошкоджених внаслідок обстрілу 6 березня, забиті майже всі вікна.

«Декілька вікон в квартирах, де власники виїхали, за допомогою вишки будуть забиті зовні. Будемо намагатися завершити ці роботи сьогодні», – розповів Олексій Стебель.

Також досягнуто домовленості з ДСНС про черговий етап допомоги.

«Від завтра з нами будуть працювати 10 рятувальників, що допоможуть відремонтувати покрівлі в центральній частині Покровська», – зазначив Олексій Стебель.

Опалення, світло та газ є в кожному будинку з пошкоджених 6 березня, окрім найбільш постраждалого. Там пошкоджена розводка опалення, що проходить під дахом – її також ремонтують.

Завершилось обстеження покрівлі будинку в мікрорайону «Південний», зруйнованої внаслідок обстрілу 3 березня. Варіантів ремонту розглядається три: накрити металопрофілем чи шифером, який нададуть благодійники, або, якщо не нададуть, шукати матеріали самим.

Продовжуються роботи і на каналізаційному колекторі в мікрорайоні «Південний», в який влучила російська ракета.

Детальніше про це – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 3 березня близько 6:30 росіяни вдарили ракетою «Іскандер-М» по мікрорайону «Південний». Центральну частину Покровська окупанти обстріляли в ніч проти 28 лютого, а також 6 березня.