Від обстрілів рашистів учора в Покровському районі загинули люди. Ракету російські війська спрямували на Дорожнє – вбили двох цивільних мешканців, ще одного поранили.

Протягом доби окупанти застосувати проти мирного населення ракети, РСЗВ «Ураган», «Град», артилерію, міномети.

Росія завдала 15 ударів по 11 населених пунктах. Постраждали міста Авдіївка, Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, Торецьк, Часів Яр, селище Велика Новосілка, села Богоявленка, Дорожнє, Новоукраїнка, Урожайне.

Пошкоджено 35 цивільних об’єктів: 27 житлових будинків, з них 5 багатоквартирних, дошкільний заклад, підприємство, залізнична станція, гаражі та автомобілі.

Торецьк рашисти обстріляли «Ураганами» та «Градами», поцілили в житловий сектор. Загинула жінка, троє осіб зазнали поранень. Пошкоджено 8 будинків і підприємство.

Є загиблий внаслідок артилерійського обстрілу Великої Новосілки, пошкоджено дві приватних оселі.

З артилерії ворог накрив Курахове. Руйнувань зазнали дитячий садок, 3 багатоквартирні та 6 приватних будинків.

Крім того, сьогодні після опівночі армія рф вдарила ракетою С-300 по Дружківці. Інформації про руйнування та постраждалих не надходило.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 101 людину, з початку обов’язкової евакуації – 88 257 осіб, серед них 11 005 – діти, 3 832 - люди з інвалідністю.

Відділ комунікації поліції Донецької області