Протягом 16 вересня ворог завдавав ударів по місту: під вогнем опинились адміністративні будівлі, дорожньо-транспортна інфраструктура, а також приватний сектор Покровська.

Близько 11:45 стався обстріл вул. Захисників України. Ворог застосував для атаки дрон.

О 16:45 в північній частині Покровська сталося влучання в дорожнє покриття.

Близько 18:00 окупанти завдали удару по приватній забудові міста, внаслідок чого було поранено трьох цивільних осіб. З різними видами травм їх було госпіталізовано до Добропільської міської лікарні.

О 21:55 стався ворожий обстріл адміністративної будівлі та обʼєкту критичної інфраструктури у південній частині Покровська. Інформація щодо постраждалих не надходила.

Через обстріл, що стався 15 вересня, залишається знеструмленим мікрорайон "Південний". Роботи заплановані на поточну добу.

У м. Родинське відсутнє електропостачання на вулицях Зарічна, Володимира Сосюри, Солов'їна, Степна. Лінія електромережі належить Укрзалізниці, термін виконання робіт невідомий.

Залишатись в громаді небезпечно! Ворог щодня обстрілює місто, застосовуючи різні види озброєння. Не зволікайте з евакуацією! Це єдиний спосіб врятувати життя, закликають в Покровській МВА.