У Мирнограді внаслідок ракетного удару частково зруйновано житлову 5-поверхівку. Кадри порятунку людей з-під завалів показали у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

«Дві людини загинули, їх тіла деблокували з-під завалів рятувальники. Ще 5 людей постраждали, 4 з них врятовано з-під завалів рятувальниками», – повідомили в ДСНС.

На місці обстрілу психолог ДСНС надає психологічну допомогу постраждалим.

Аварійно-рятувальні та пошукові роботи завершено. Всього до робіт від ДСНС залучалось 35 чоловік особового складу та 10 одиниць техніки.


Як повідомили в Мирноградській міській військовій адміністрації, зранку комісія обстежує будинки та фіксує пошкодження. При візуальному огляді встановлено, що четвертий під’їзд 5-поверхівки, в яку вночі влучив російський снаряд, непридатний для проживання. Також серйозні руйнування отримав третій під’їзд.

Попередньо пошкоджене скління в 5 багатоповерхових будинках. Місцеві жителі отримають від громади та благодійників будматеріали для ліквідації наслідків обстрілу.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 12 березня близько 23:00 росіяни влучили в житлову багатоповерхівку в Мирнограді. Внаслідок обстрілу загинули двоє людей, 5 отримали поранення, пошкоджені будинки та автомобілі.