Поліцейські ГУ Нацполіції в Донецькій області фіксують наслідки обстрілів у 13 населених пунктах.

Під ворожим вогнем перебували міста Авдіївка, Краматорськ, Лиман, Бахмут, Курахове, смт Велика Новосілка, Нью-Йорк, села Времівка, Нескучне, Карлівка, Дружба, Білокузьминівка, Плещіївка.

Війська рф гатили із ЗРК «С-300», РЗСВ «Град», «Смерч», артилерії, мінометів.

Знищено та пошкоджено 40 цивільних об’єктів – 20 житлових будинків, школа, дитячі садочки, профілакторій, амбулаторія, магазини, торговельний павільйон, тепломережі, газопровід, господарська споруда, автомобілі, автодорога.

Три ракети «С-300» рашисти спрямували по Краматорську. Руйнувань зазнали 1 багатоквартирний та 3 приватних будинки, школа, дитячий садок, профілакторій. Ще одну ракету окупанти випустили по Білокузьминівці, поцілили в дитсадок і приватну селю. В усіх випадках інформація про постраждалих не надходила.

Зі «Смерчів» російські війська завдали удар по Лиману, пошкоджено нежитловий багатоквартирний будинок. «Градами» та артилерією ворог накривав Авдіївку, місто витримало 11 атак. Інформації щодо жертв та пошкоджень не надходило.

З реактивної артилерії окупанти обстріляли Курахове, руйнувань зазнали 5 багатоквартирних та 2 приватних будинки, магазин, об’єкти критичної інфраструктури. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

Внаслідок ворожих атак маємо загиблих і поранених у Бахмуті. Також є травмований в селищі Ямпіль, людина отримала поранення внаслідок підриву на ворожій міні.