Начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів прийом громадян, на якому розглянув 11 звернень від мешканців. Про це повідомила Покровська міська військова адміністрація

Більшість питань були пов'язані з житлово-комунальною та соціальною сферами. Деякі запити стосувалися надання дров, облаштування укриттів та підтримки сімей, що опинились у важких життєвих обставинах.

Окрім цього, люди зверталися з приводу ремонту покрівлі. Начальник Покровської МВА пообіцяв вирішити ці питання і доручити провести роботи в квартирах, над якими тече дах.

Також під час прийому обговорили питання стосовно покосу трави, обрізання дерев та монтажу вікон у будинках, які постраждали від обстрілів. Як зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, обпилювання небезпечних дерев ведеться, вже було виконано 160 звернень з 300, які надійшли від місцевих мешканців. Щодо встановлення металопластикових вікон, між Покровською МВА та міжнародними партнерами підписаний меморандум, і усі постраждалі внаслідок обстрілів будуть забезпечені новими вінками.

Сергій Добряк пообіцяв вирішити порушені питання та відзначив, що кількість звернень від громадян зменшується.

«Якщо брати динаміку, то ми бачимо, що кількість звернень йде на спад, бо, переважно, всі питання відпрацьовуються ще до проведення прийому громадян. Тому в нас є позитивна динаміка з приводу закриття проблемних питань, з якими звертаються наші мешканці. Всі ці питання взяті на контроль для їх швидкого вирішення», – зауважив Сергій Добряк.  

Детальніше про результати прийому – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, коли зможуть відновити багатоповерхівку в Покровську, що постраждала від обстрілу 7 серпня.