Традиційно з настанням першого весняного тепла розпочинаються роботи з благоустрою. У Добропільській громаді зусилля комунальників спрямовані на вирізання молодої порослі, очищення вулиць від сміття, бруду та сухих гілок. Про це розповіли в адміністрації міста.

«На даний час пріоритетними напрямками роботи є прибирання вулиць,скверів, місць відпочинку громадян. Проводиться вивіз сміття, листя, підрізання троянд», – розповів начальник відділу з питань екології, природних ресурсів та комунального господарства Добропільської міської ради Віталій Кучук.

Також комунальники прибирають сміття, прибордюрний бруд  і залишки піскосуміші, які накопичилися за зимовий період. Окрема увага зосереджена на вивезенні несанкціонованих звалищ на території Добропільської громади. Наразі ліквідовано вже 9 сміттєзвалищ.

«Під час виконання заходів залучено 8-14 чоловік та 2-3 одиниці техніки комунального підприємства в залежності від поставлених завдань. Такі роботи виконуються кожен сезон, з настанням тепла будемо більш активно залучати не тільки комунальні підприємства, а й наші місцеві організації та структурні підрозділи виконкому до заходів з благоустрою», – зазначив Віталій Кучук.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».