До 29-річної мешканки міста Селидове, яка 25 серпня у стані сп’яніння намагалась вбити ножем свого цивільного чоловіка, суд застосував запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Про це повідомляє прокуратура Донецької області.

У повідомленні також ідеться про те, що Селидівський відділ Красноармійської місцевої прокуратури погодив повідомлення жінці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого. ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (закінчений замах на умисне вбивство).

У ході досудового розслідування було встановлено, що 25 серпня, приблизно о 22.00, жінка та її 37-річний цивільний чоловік розпивали спиртні напої за місцем мешкання. У процесі вечері між подружжям виникла сварка з приводу того, що чоловік, на думку власниці оселі, останнім часом постійно її обманює. У відповідь на висловлені претензії співмешканець спочатку застосував образи, а потім намагався вдарити співмешканку. Не витримавши грубої поведінки чоловіка, жінка схопилась за ножа та вдарила ним кривдника тричі у грудну клітину. Після скоєного вона пішла відпочивати.

Життя потерпілому врятувало те, що він зміг вийти з квартири до під’їзду, де зустрів свого сусіда, який і викликав швидку допомогу. Лікарі діагностували у потерпілого три проникаючі колото-різаної рани грудної клітини з пораненням серця та внутрішньочеревну кровотечу.

Наразі досудове розслідування триває.