Раніше повідомлялося, що минулого тижня в Покровську двоє чоловіків стріляли по машині, в якій знаходилося троє людей. Нові подробиці цього злочину повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 6 грудня близько 16:20 двоє молодих людей віком 20 та 25 років (старший вже має судимість за умисне вбивство) під’їхали на автомобілі «ВАЗ-21015» до одного з житлових будинків, де побачили знайомого чоловіка, який разом з дружиною та братом їхав у зустрічному напрямку в автомобілі «BMW».

«Керуючись мотивом довготривалих неприязних стосунків між своїми сім’ями та родиною власника іномарки, чоловіки вийшли з автівки та, використовуючи вогнепальну зброю, умисно здійснили не менше чотирьох прицільних пострілів у бік вказаного автомобіля. Водій «BMW» прискорив рух, що запобігло спланованому розстрілу його та його пасажирів», – йдеться в повідомленні прокуратури.

За погодженням з Красноармійською місцевою прокуратурою стрілкам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство двох або більше осіб, вчинений за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Як вже повідомлялося, підозрюваних взято під варту.