Другий тиждень вересня порадує мешканців сходу України сухою погодою та зниженням температури повітря, вночі подекуди до +11°С. Більш докладно про синоптичну ситуацію повідомляють синоптики сайту METEOPROG.COM.

У понеділок, 4 вересня, максимальна температура в Покровську вдень складатиме +28°С, вночі стовпчик термометра опуститься до +18°С. Прогнозується мінлива хмарність, без опадів, хоча позначка дощу ввечері стоїть. Вітер змінних напрямків, 4-6 м/с.

У вівторок, 5 вересня, температура повітря коливатиметься від +24°С вдень до +16°С вночі. Вдень очікується невелика хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків, 4-7 м/с.

У середу, 6 вересня, стовпчик термометра не підніметься вище +28°С вдень та +15°С вночі. Невелика хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків, 2-4 м/с.

У четвер, 7 вересня, повітря вдень прогріється лише до +23°С, вночі на нас чекають комфортні +17°С. Хмарки на небі будуть тільки вранці, протягом доби сонячно, без опадів. Вітер північний, 4-7 м/с.

П’ятниця, 8 вересня, згідно з прогнозами синоптиків, буде одним з найпрохолодніших днів тижня. При цьому сонце не ховатиметься за хмарами. Повітря прогріється до +22°С в денні часи, вночі термометри покажуть +12°С. Опадів не передбачається. Вітер північний, його швидкість складе 4-7 м/с.

Субота, 9 вересня, буде днем з найнижчою за весь тиждень температурою: вдень стовпчик термометра не підніметься вище +21°С, уночі та вранці треба буде вдягнутись, бо +10°С - то вже навіть прохолодно. Доба буде ясною. Вітер змінних напрямків, 3-4 м/с.

У неділю, 10 вересня, трошки потеплішає - від +26°С вдень до +14°С вночі. Хмари на небі будуть тільки ввечері, опадів не прогнозується. Вітер переважно північно-західний, 2-4 м/с.

Отже, осінь поступово відбирає позиції у літа. Вона подарує нам ще багато золотих днів. Звертайте увагу на дрібнички та вчіться радіти кожній приємній події.