Притулку для тварин зоозахисниці Світлани Остапкової у Мирнограді не вистачає місця для врятованих тварин. Про це повідомила сама зоозахисниця на сторінці в Instagram.

У притулку пані Світлані живе близько трьох сотень собак та котів. Вона опублікувала пост про брак місця для тварин, попередивши, що вже немає змоги приймати чотирилапих. 

«Дзвінки кожен день. Навіть ті люди, які прочитали і поставили лайки, одразу пишуть: ось там дві собаки в Селидовому, будь ласка, заберіть. Я із всіх міст беру, ви ж бачите. Для мене не проблема доглядати за тваринами, але їх просто немає куди брати», – розповідає Світлана Остапкова.

Зоозахисниця звернулася по допомогу до Мирноградської міської військової адміністрації, але взяти прихисток на постійне бюджетне фінансування громада не може, адже це не міський заклад. Проте очільник Мирноградської МВА Юрій Ключка пообіцяв організувати допомогу. 

«Будемо допомагати: все що від нас залежить, та те, що від нас не залежить, будемо намагатися зробити. Особисто моя думка – в місті потрібен такий прихисток для тварин», – наголошує Юрій Ключка.

Зоозахисниця знайшла територію для нового притулку, але коштує вона чимало – 50 тисяч доларів. Пані Світлана вислухає усі пропозиції допомоги, звернутись до неї можна за телефоном: 050-551-42-43 або через соціальні мережі.

Якщо Світлана Остапкова знайде потрібну суму, вона побудує в Мирнограді місце для безтурботного життя хвостатих безхатченків. Детальніше про ситуацію в прихистку – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що Світлана Остапкова отримала Всеукраїнську зоозахисну премію