У смт Новодонецьке Добропільського району невідомий вихопив у жінки сумку та намагався втекти, але був затриманий небайдужим місцевим жителем. Про це повідомляється на сайті Покровського відділу поліції.

Звернувшись до Добропільського відділення поліції, 58-річна жінка повідомила, що на вулиці до неї підбіг невідомий чоловік, штовхнув її, вихопив сумку та кинувся тікати. Потерпіла повідомила, що у сумці знаходився гаманець з грошима у сумі 1000 гривень. Жінка не розгубилась та почала кричати та кликати на допомогу. Завдяки небайдужості місцевого жителя зловмисника вдалося затримати.

Правопорушником виявився 27-річний мешканець смт. Новодонецьке, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Речові докази вилучені.

Наразі зловмисника затримано в порядку статі 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відносно грабіжника слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального Кодексу України. Вирішується питання про обрання правопорушнику запобіжного заходу.