У ніч з 24 на 25 лютого місто Костянтинівка зазнало масованого удару. Росіяни скинули керовану авіабомбу «КАБ-250» на залізничний вокзал. Будівлю знищено, вибуховою хвилею пошкоджено житловий сектор. За дві години після цього загарбники випустили по місту ще чотири ракети «С-300». Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

«25 лютого о 15-й хвилині на першу до поліції міста Костянтинівка надійшло повідомлення за фактом ворожого обстрілу залізничного вокзалу. Під час виїзду на місце події було встановлено пошкодження близько 50 об’єктів, серед них приміщення вокзалу, фасади багатоквартирних будинків, торгівельних павільйонів та магазинів», – розповіла заступниця начальника слідчого відділення поліції Костянтинівки Вікторія Лесько.

Внаслідок обстрілу поранено цивільну особу – 75-річну жінку. Їй та іншим цивільним, які отримали незначні ушкодження від уламків, парамедики надали допомогу. На місцях влучань працювали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки разом з рятувальниками ДСНС і профільними службами.

«Батьки без будинку тепер, а ми без роботи. Три дні тому в мене був прильот у будинок. Сьогодні – на роботі. Усе – я безхатько: залишилась і без роботи, і без домівки», – каже жителька Костянтинівки.

Люди оговтуються після важкої ночі, прибирають уламки, рятують те, що вціліло.

15 багатоквартирних і 3 приватних будинки, 23 магазини, 19 торговельних павільйонів, будівля вокзалу, храм, пункт техобслуговування, три заклади освіти, пошта, дві адмінбудівлі, дві аптеки та кіоск – все це пошкоджено внаслідок ворожого обстрілу.

Цими вихідними вчергове потрапило під ворожий вогонь і місто Селидове. Пошкоджена будівля кафе, обійшлося без постраждалих.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі 25 лютого російські війська завдали удару по залізничному вокзалу Костянтинівки, а також обстріляли місто Селидове.