Злочинець напав на 83-річну жительку міста Родинське та, погрожуючи фізичною розправою, заволодів її грошима. Зловмисника викрили, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Тиждень тому до Покровського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканки Родинського про те, що невідомий чоловік увірвався до неї у квартиру та пограбував.

Поліцейські встановили, що коли жінка заходила у квартиру, разом з нею до оселі зайшов невідомий чоловік. Непроханий гість почав погрожувати пенсіонерці та вимагав, щоб вона віддала гроші. Налякана жінка дала зловмиснику 500 гривень та сказала, що більше у неї немає. Однак грабіжник вирішив «пошукати» гроші самостійно. Нальотчик знайшов у залі 5500 гривень, після чого втік.

Аби приховати своє обличчя та не залишити слідів на місці злочину, грабіжник був у масці, окулярах та використовував рукавички. Однак це не допомогло: у результаті оперативно-розшукових заходів особа зловмисника була встановлена. Ним виявився 25-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння грабежу та розбійного нападу.

Відносно правопорушника відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу.