Унаслідок нічних ударів поранення отримали троє цивільних – одна людина в Мирнограді та дві в Новогродівці. В обох містах – масштабні руйнування в житловому секторі, повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Мирноград. Обстріл розпочався близько 01:30 і тривав майже годину. Росія скинула КАБ-250 на підприємство та дві ракети С-300 – в житлову забудову. Травмовано 64-річну жінку. Пошкоджено 14 багатоквартирних будинків, амбулаторію, гуртожитки, відділення банку, школу, магазин, 22 цивільних авто.

Новогродівка. О другій годині ночі окупанти завдали три удари по місту: двома ракетами С-300 та РСЗВ «Смерч». Загарбники поцілили в лікарню та приватний сектор. Поранень зазнали 38-річна жінка та 77-річний чоловік. Ворог пошкодив 33 приватних оселі, 4 багатоквартирних будинки, 2 будівлі лікарні, підприємство та 5 автомобілів.

На місцях влучань працювали парамедики, слідчо-оперативні групи, вибухотехніки спільно з ДСНС та іншими профільними службами. Загалом поліцейські задокументували понад 90 руйнувань.