У Покровську швидкими темпами просувається ремонт у приміщенні майбутнього громадського простору для жінок та дівчат. Про це повідомили у міській військовій адміністрації.

Тут мешканки та гості громади зможуть збиратися для обміну ідеями, отримання допомоги:  психологічної, соціальної та юридичної.

За словами заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної, на базі громадського простору, зокрема, планується проведення занять з логопедом, навчання англійської мови. Також можлива організація майстер-класів, презентацій для розвитку бізнесу.

«Десятки років тут функціонувала ізостудія, де діти навчалися та творили. Після ремонту ми збережемо традицію та забезпечимо навчальне та творче середовище для мешканок нашої громади», – зазначила Олена Харчевна. 

Громадський простір створюють завдяки співпраці Покровської МВА з благодійною організацією «Аваліст» спільно з міжнародною організацією «Care».

«Це вже не перший наш спільний проєкт. У місті працюють психологи цієї громадської організації, які надають діткам фахову допомогу. Також співпрацюємо з «Аваліст» щодо фінансової підтримки мешканців громади», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Ремонт у приміщеннях майбутнього громадського простору розпочався майже місяць тому. Кожного дня тут працює бригада з 6 чоловік. Вже проведені всі демонтажі роботи, були вирівняні стіни, замінена електропроводка. Триває монтаж нової підлоги, заливка бетону.

У Покровській МВА зазначають, що перший етап ремонту майже завершено. Далі приміщення облаштують меблями та створять мультимедійне наповнення. 

Раніше повідомлялося, що в колишній ізостудії за ініціативи Олени Харчевної розпочалося створення громадського простору.