У Покровську триває підготовка до опалювального сезону: котельні громади готові до роботи на 50 відсотків. Про це повідомив директор КП «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко.

«На сьогодні з 21 котельні вже вісім здані. Дві котельні, 5 і 13, повністю готові до здачі. Ми йдемо згідно з графіком, і ось частково перейшли на ремонт теплових мереж», – зазначив Дмитро Гордієнко.

Зокрема, в мікрорайоні «Лазурний» протягом останніх двох тижнів замінили близько 100 метрів тепломережі. Основні роботи на цій ділянці вже виконані.

«Зварювальні роботи закінчаться, далі – гідравлічні випробування, і теплова траса буде зарита. Надалі буде «гідравліка» теплового пункту «Лазурний», 1 – це будинки з 1 по 9, 43, 44, 45, 46. І якщо виявляться якісь дефектні ділянки, вони теж підлягатимуть заміні», – зазначив в.о. головного інженера КП «Покровськтепломережа» Руслан Горєлік.

Територію біля ділянки, де зараз ведуться роботи, найближчим часом приведуть до ладу: виконають підсипку чорнозему та благоустрій з асфальтуванням.

Де будуть міняти аварійні теплотраси після мікрорайону «Лазурний» – дивіться в сюжеті ТК «Орбіта».