З нагоди Дня Конституції України очільник Донеччини Павло Кириленко нагородив службовців військових адміністрацій області відзнаками Донецької ОВА: Знаками пошани, Почесними грамотами і Подяками. А начальниці відділу освіти Мирноградської міської ради Наталії Лійці вручив Орден княгині Ольги, присвоєний Президентом.

Про начальник Донецької ОВА повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні ситуація на Донеччині складна, але всі військові адміністрації залишаються на місцях і продовжують виконувати свої обов'язки, забезпечуючи гідні умови для життя тих, хто досі залишається в області. Це – важлива відмінність від подій 2014 року. Цього разу українська держава не розгублена», – зазначив Павло Кириленко.

Він також нагадав, що сьогодні не тільки державне свято, але й важлива позначка у боротьбі з окупантами. Рівно 3000 днів тому, 12 квітня 2014 року, Україна оголосила про проведення антитерористичної операції проти російсько-терористичних військ.

«3000 днів – це дуже багато, але я впевнений, що до нашої перемоги залишилося вже значно менше», – наголосив Павло Кириленко.

Принагідно він обговорив з представниками військових адміністрацій гуманітарну ситуацію в області: питання водозабезпечення та підготовку до опалювального сезону.